maanantai 28. helmikuuta 2011

Uusimpia pantoja

Muiden harrasteiden ohella olen taas väsäillyt muutaman uuden pannan. Nelli-perro ja Siiri-chihu saivat tällaiset pannat:^ Pannoista voi bongata kauriita, kärpässieniä auringossa, punahilkan ja suden pensaikossa ja turkoosia blingblingia. Harmi, että tuo kimalteva panta ei pääse lainkaan oikeuksiinsa kuvissa. Muutenkin pahoittelut huonoista kuvista, ovat otettu surkeissa valo-olosuhteissa. Pannat ovat leveyksiltään 15-20 mm.

Jackrusselit Arttu ja Elli saivat omiin pantoihinsa Terhin toivomuksesta ruutua. Nättiä ruutunauhaa olenkin etsinyt ja nyt tärppäsi. :) Terhi antoi vapaat kädet pantoihin pienillä ohjaavilla toiveilla. Terhi sanoi pitävänsä ruuduista ja raidoista, ruuduista kuitenkin ehkä raitoja enemmän, panta saa näkyä, mutta ei kuitenkaan loistaa kuin raketti yötaivaalla ja väreistä maan läheisistä.^ Edelleen jatketaan huonoilla kuvilla, mutta vaaleaa sinistä ja punaista (onhan Terhillä tyttö- ja poikakoira) ja jos ne sattuisivat loistamaan liikaa, niin beigeä myös. :)

Jotta hommat eivät ole menneet aivan ompeluiksi, olen lähiaikoina tarttunut myös liimapistooliin ja sahaan, mutta tästä projektista lisää myöhemmin, kun jotain on valmiina. :) Tein myös loistavan huomion, että hei, tänä kesänähän mä pääsen tekemään ihan oikeita kukkapenkkejä ruukkupuutarhan seuraksi! Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti